Kamei dakdragers

Kamei dakdrager zijn zeer handig voor als u een fiets of dakkoffer op uw dak wilt. De kamei dakdragers kunnen gemakkelijk op het dak van uw auto gemonteerd worden. Met 66 jaar lang ervaring weet Kamei haar reputatie zeer hoog te houden. In het Duitse bedrijf staat uitstekende kwaliteit, mooie en stijlvolle design en hoge klanttevredenheid voorop. Kamei komt stralend uit alle zware crash en trilling testen! Zo wordt reizen nog leuker.

Voor auto’s met dakrails is het aluminium draagsysteem de perfecte aanvulling op uw dakkoffer. Het systeem bestaat uit twee steunstangen en in totaal vier steunpoten.Vanwege de verschillende lengteafmetingen van de steunbalken, kan het dragersysteem gemakkelijk worden geplaats op alle auto’s. De dakdragervoet is ontworpen om te worden gebruikt voor zowel vrijstaande, als geïntegreerde dakrails.

Het kamei-carriersysteem (dakdrager)
  • Steunstangen van robuust, ultralicht aluminium
  • Afsluitbare voeten
  • Universeel toepasbaar
  • Veilige, betrouwbare bevestiging
  • Aerodynamische vormen
  • Speciale rubberen afdekprofielen voor een snelle en eenvoudige installatie
  • ClickFix dakboxen vereisen geen extra accessoires
  • Laadvermogen: tot 100 kg

Monteren

De montage en demontage van de kamei dakdrager is zeer eenvoudig. Al onze kamei dakdragers beschikken over een handig montage systeem. Zo kunt u de dakdrager snel en eenvoudig op uw auto monteren. Het monteren van de kamei dakdragers is bij elk type/merk auto anders, maar niet gestrest! Bij uw aankoop krijgt u een uitgebreide handleiding waarmee u de dakdrager zelf gemakkelijk kunt monteren. 

Kamei dakdrager kopen?

Bij kameionline.nl kunt u gemakkelijk en snel een dakdrager kopen voor uw auto. Voor elke auto kunt u bij ons terecht, door ons grote assortiment hebben we voor elke auto wel iets.
Heeft u advies nodig bij het bestellen van een dakdrager?
Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen via: 077 396 8147of door een e-mail te sturen naar: info@kameionline.nl
We zijn elke werkdag bereikbaar van 10;00 tot 17;00.

Extra aandacht

Waar u op moet letten bij het kopen van een dakdrager, is dat u niet het dak overbelast. Bij elke dakdrager word aangegeven wat de maximale beslastbaarheid is. U kunt dan gaan bekijken wat u op de dragers wilt plaatsen en zo een beetje vergelijken. Ook zou u moeten kijken naar het maximale laadvermogen wat u dak van u auto aankan. Dit wordt meestal aangegeven in de boekjes die u bij de auto krijgt.

Dakdragers voor auto met dakrail

Dakdragers zijn nodig als u een fietsendragerof dakkoffer wilt vervoeren op het dak van uw auto. Heeft uw auto een dakrail? Dan zijn dakdragers  van Kamei perfect voor jou. Als u dan een dakdrager op uw dak zet, zit er meetsal nog een beetje ruimten tussen. Op de railing van uw auto kunnen de dakdragers gemakkelijk gemonteerd worden, zowel monteren als demontoren gaat super snel, zo kun je na gebruik de dakdrager altijd verwijderen van uw auto. 

Dakdragers voor gesloten dakrail

Wilt u een dakkoffer of fietsendrager vervoeren op het dak van uw auto, dan heft u dakdragers nodig. Sommige auto’s hebben een geïntegreerde of gesloten dakrail. Wanneer heeft uw een gesloten dakrail, u heeft twee in de lengte liggende rails, Dan is er geen ruimte tussen het dak en de railing.
Dakdragers voor een gesloten dakrail zijn ook voor auto’s met een geintegreerde railing. Deze kunnen dan gemakkelijk op de railling worden geplaatst. 

Combineren

De dakdragers van Kamei zijn handig te gebruiken samen met de Kamei dakkoffers. Dit is handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en niet genoeg ruimte in uw auto heeft waar u de koffers etc kwijt kan, door de grote van de dakkoffers kunt u veel spullen kwijt, door de verschillende maten hebben we zowel kleine als grote koffers.
Zowel de dakdragers en de dakkoffers van Kamei zijn zeer goede kwaliteit, en hebben al meerdere testen doorstaan, dus u hoeft niet bang te zijn dat de spullen nat worden. Met de ervaring die ze hebben kunnen ze de beste dakkoffers/dakdragers produceren.