Dakkoffers

Als u op vakantie gaat en uw kofferruimte is vol maar u heeft nog spullen die mee moeten dan is een dakkoffer de ideale oplossing. De dakkoffer is ideaal voor de mensen die graag met de auto op vakantie gaan en/of voor de mensen die net niet genoeg ruimte in hun auto hebben.

Verschillende merken dakkoffers

Wij vinden het belangrijk dat de dakkoffers veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Zo dat u met een bewuste keuze een mooie en betrouwbaar dakkoffer koopt. Daarom hebben we heel veel verschillende dakkoffer voor u. In verschillende kleuren en maten.

Bevestigingssystemen

Elke dakkoffer heeft een ander bevestigingssysteem. Dit verschilt natuurlijk per merk of per model. Hapro heeft bijvoorbeeld de PremiumFit en de EasyFit Montage. Thule heeft het PowerClick systeem en de Fast-Click Montage. Verder heeft Kamei het Comfort Sliding systeem en bezit het ook de snelste montage dakkoffers. Dit komt door het ClickFix Quick Snelmontage systeem. Al deze systemen zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig te bevestigen zijn op het dak van uw auto.

Dakkoffer

Monteren

Het monteren van een dakkoffer op het dak van uw auto is heel eenvoudig. Elke dakkoffer heeft een makkelijk bevestigingssysteem waardoor u uw dakkoffer binnen no-time bovenop uw auto heeft. Loopt u toch nog ergens tegenaan? Dat geeft niet want bij dakkoffer zit een handleiding bij die u een handje kan helpen.

Dakkoffers beveiligen

Alle dakkoffers zijn natuurlijk voorzien van een slot, dus hoeft u zich om diefstal geen zorgen te maken. Maar wat als ik mijn sleutels kwijt raak? Geen zorgen, wij verkopen kleine spullen allemaal los, dus ook de sleutels van uw dakkoffer.

Dakkoffer kopen?

Wilt u advies of tips voor het kopen van de geschikte dakkoffer. Neem dan contact op met onze specialisten en vriendelijke klantenservice. Wij helpen u graag verder. Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen via: 077 396 8147 of door een e-mail te sturen naar: info@kameionline.nl .
We zijn elke werkdag bereikbaar van 10;00 tot 17;00.